Да вдигнем нивото на българската политика и изберем хора с морал, сила и характер

14 Октомври 2019, Понеделник

За Стефи Недевска с бюлетина 66 и преференция 106

„Западен“ – първият интегрален район у нас

Стефи Недевска е кандидат за кмет на район „Западен“ и общински съветник на „Демократична България“. За нея може да гласувате с бюлетина 66 и преференция 106.

Тя се кандидатира за първи път за публична длъжност и е една от многото пловдивчани, търсили своята реализация в чужбина.

Стефи Недевска е автор на 4 книги и съорганизатор на фестивалите “Здравей, Здраве” – пловдивско издание, което се провежда във вече над 20 населени места.

Като кандидат на “Демократична България” е в екип с професионалисти като: доц. Д-р Ивайло Старибратов, издателя Манол Пейков, Невена Пачеджиева, доц. д-р Георги Томов, адв. Веселина Александрова, Добромира Костова, д-р Веселка Христамян, Гергана Кабаиванова, д-р Борислав Матеев д.б., водени от адв. Атанас Костов за кмет с номер в бюлетината 66.

Ние сме представители на нова политическа култура. Трасираме пътя към общество, в което обществените ресурси се управляват, а не присвояват

Като кмет на район “Западен” ще създам условия хората от кварталите да участват във взимането на решенията за подобряване на градската среда и качеството на живот. 

Вярвам, че “Западен” може да стане най-доброто място за живеене с дух на възродена общност с културни сцени и локализирани квартални пространства за спорт, отдих и развлечения; район, в който се прилагат цялостни управленски решения с дългосрочна перспектива и първият присъединен район към международната мрежа на интегралните градове- градове на бъдещето. 

Когато решаваме, ще мислим за бъдещите поколения, каква среда ще им оставим, какво културно наследство ще опазим. Време е да вдигнем нивото на българската политика и създадем нова политическа класа от хора с морал, сила и характер да отстояват принципи и защитават каузи.“

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Вижте повече